picasso Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Logi są w porządku, nie widać uszkodzeń. Ostatni skrypt do FRST. Otwórz Notatnik i wklej w nim: Reg: reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Schedule /v Start /t REG_DWORD /d 0x2 /f DeleteQuarantine: EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Nastąpi restart. Dostarcz wynikowy fixlog.txt. nie moge zrobić defragmentacji dysku. Napis : Błąd 1068: Uruchomienie usługi zależnosci lub grupy nie powiodło sie. Jeśli mowa o defragmentacji wbudowanej w system, to wymogiem jest włączona usługa Harmonogramu zadań i prewencyjnie dodałam jej włączenie w skrypcie powyżej. R2 PLFlash DeviceIoControl Service; C:\Windows\system32\IoctlSvc.exe [81920 2006-12-19] (Prolific Technology Inc.) [File not signed] może to jest to? To usługa (niedomyślna zresztą) związana z detekcją urządzeń USB i nie ma związku. I usługa jest uruchomiona (status R = Running). .
zombi1555 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Wszystko śmiga jak powinno. Napewno leci odemnie dotacja i mam w sumie pytanie czy polecasz jakiś program do ochrony przed adware? Niestety jak mowiłem brata nie da się usunąć ale może da się jakoś staranniej zabezpieczyć pc. Bo sam Comodo i malware antibytes nie dały rade Fixlog.txt
picasso Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Nowe logi FRST nie były potrzebne (usuwam), gdyż w nich już brak zmian, tylko plik Fixlog. Wszystko wykonane i kończymy: 1. Skasuj ręcznie pobrany GMER. Usuń używane narzędzia za pomocą DelFix. 2. Wyczyść wszystkie punkty Przywracania systemu i zrób ręcznie nowy punkt z bieżącej dobrej sytuacji: KLIK. 3. Możesz przywrócić COMODO lub co tam wybierzesz. Jeśli zaś chodzi o to: mam w sumie pytanie czy polecasz jakiś program do ochrony przed adware? Niestety jak mowiłem brata nie da się usunąć ale może da się jakoś staranniej zabezpieczyć pc. Do wglądu ten artykuł: KLIK. Podsuń bratu. Napewno leci odemnie dotacja Dzięki!
zombi1555 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Dziękuje ślicznie za pomoc. Temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi