Hajasz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam. Szukam głośników komputerowych 2+1 Karta dźwiękowa jaką posiadam to Soundblaster Audigy 2 ZS Interesują mnie głośniki pod kątem słuchania muzyki z komputera (płyty CD oraz mp3) Granica cenowa to max 300 PLN Możecie podać jakieś ciekawe propozycje ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ciekawych propozycji nie podam. Ale jak juz bedziesz cos kupował to niech to ma budę w mdf a nie w plastyku. a najlepiej sprawic sobie malutki wzmak, kupic kabelek cinch > mikrojack i do tego stare Cantony, Grundigi nic nie zastąpi brzmienia normalnych kolumn. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Zapomniałem o tym wspomnieć, że obudowa nie może być z plastiku. No to wiadomo, że nic nie zastąpi normalnych kolumn. Posiadam sprzęt grający ale najczęściej okupuje go syn więc mi pozostaje chociaż komputer. Biurko nie posiada dużo wolnego miejsca aby wpakować normalne kolumny więc pozostaje tylko zestaw 2+1 do odsłuchu stąd też moje zapytanie. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Posiadam sprzęt grający ale najczęściej okupuje go syn więc mi pozostaje chociaż komputer. Ile jest tego miejsca na biurku? Znajdziesz dwa kwadraty 20x20cm? Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Mam "nienormalne" biurko Szerokość to 60cm, szuflada na klawiaturę, wyżej blat na papiery i takie tam (tu jest właśnie miejsce na głośniki) a 30cm wyżej wąska półka na monitor (tu niby głośniki by weszły ale byłyby schowane za monitorem) Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Zobacz sobie zestawy. Najlepiej jak zabirzesz pendraka z własna muzyczka do sklepu i odsłuchasz http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/TOP-10_glosniki%2C_czyli_jak_najlepszy_dzwiek_z_PC-836/strona/2139.html Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Z czystym sumieniem polecam ten zestaw. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dzięki gajowy. Za radą Belfegora udam się z próbkami muzyki na penku do sklepu i obsłucham. Wyglądają ładnie, są proste i kolorystycznie pasują mi do zestawu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi