maxflore Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witam forumowicze dzisiaj podczas przeglądania stron internetowych nagle komputer "zamarł" i jedyne co pomogło to reset - chociaż nie do końca bo gdy wcisnąłem przycisk to komputer się całkowicie wyłączył i za chwile dopiero włączył. Ogólnie był problem z jego uruchomieniem ale jakoś się udało. Następnie przeskanowałem go używając Malwarebytes Anti-Malware - w wyniku znalazło 6 problemów które zostały usunięte.Przedstawiam logi i mam nadzieje że to nie będzie problem sprzętowy :/ Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Nie podałeś raportu z MBAM co zostało znalezione. Nie mogę tego ocenić, a w raportach żadnych oznak infekcji. Tylko przez SHIFT+DEL dokasuj ten szczątkowy plik po Dll-Files.com: C:\Windows\system32\roboot64.exe . Odnośnik do komentarza
maxflore Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dorzucam raport z MBAM Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 W raporcie MBAM nic ciekawego: cracki do Adobe / Sony Vegas oraz instalka YTDSetup.exe (klasyfikowana tak, bo ma adware w instalatorze). Żaden z obiektów nie jest powiązany z owym "zacięciem", trudno powiedzieć o co wtedy chodziło. Z tego co rozumiem system obecnie działa poprawnie. . Odnośnik do komentarza
maxflore Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Aktualnie wszystko śmiga jak należy gdyby coś się znowu działo to się zgłoszę Dziękuję za sprawdzenie logów Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi