DariniO Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam,Więc tak.. po włączeniu laptopa, zauważyłem dziwną awarię. System nie uruchamia się normalnie. Po wpisaniu nazwy użytkownika i hasła do logowania, zatrzymuje się wszystko na napisie "Zapraszamy". Za którymś tam razem poszło dalej.. "Trwa przygotowywanie pulpitu". Potem uruchamia się tapeta "startowa" (wisząca w dniu zakupu) i w końcu uruchamia, ale na profilu tymczasowym ("Użytkownik zalogował się przy użyciu profilu tymczasowego. Zmiany wprowadzone w tym profilu zostaną utracone po wylogowaniu. Aby uzyskać szczegółowe informacji sprawdź dziennik zdarzeń lub skontaktuj się z administratorem.") Dodam, że wszystkie skróty programów, różne dokumenty, foldery które miałem na pulpicie zniknęły.. Nie wiem co jest grane, tak nagle po wyłączeniu i włączeniu laptopa.. nigdy czegoś takiego nie miałem. Prosiłbym o pomoc, osób które się na tym znają. Jeśli potrzebne tu będą jakieś logi to załącze. Pozdrawiam Serdecznie
picasso Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Temat w nieodpowiednim dziale. Przenoszę do Windows, na razie na widok ogólny, bo nawet nie podałeś z jakim systemem mam do czynienia. Potem uruchamia się tapeta "startowa" (wisząca w dniu zakupu) i w końcu uruchamia, ale na profilu tymczasowym ("Użytkownik zalogował się przy użyciu profilu tymczasowego. Zmiany wprowadzone w tym profilu zostaną utracone po wylogowaniu. Aby uzyskać szczegółowe informacji sprawdź dziennik zdarzeń lub skontaktuj się z administratorem.") Dodam, że wszystkie skróty programów, różne dokumenty, foldery które miałem na pulpicie zniknęły.. Profil tymczasowy startuje z zupełnie innego folderu, dlatego nie widzisz programów i dokumentów. Twoje obiekty są w innym folderze konta. A dostęp do swojego konta mogłeś utracić na skutek różnych przyczyn np. błędy dysku, problem utraty uprawnień. Wstępnie podaj log z sid.vbs.: KLIK (punkt 3). .
DariniO Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Witam, Już sobie poradziłem z problemem, ale dziękuje za odpowiedz. Temat do zamknięcia, Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi