szuma Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 WItam, Zniknęły mi katalogi z dysku przenosnego. Kaspersky podczas skanowania dysku w raporcie wyświetla wszystkie katalogi i pliki skanowanie nie pokazuje żadnych wirusów Pozdrawiam, Szuma Extras.Txt OTL.Txt
picasso Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Poproszę jeszcze o log z USBFix z opcji Listing. .
picasso Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Obciąłeś ręcznie log USBFix? Listowanie objęło tylko dysk H i CD-ROM pod I... 1. Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku Uruchom jako Administrator. Po kolei wklej te komendy każdą zatwierdzając ENTER: attrib /d /s -s -h H:\* rd /s /q H:\$RECYCLE.BIN rd /s /q H:\RECYCLER 2. Zrób nowy log USBFix z opcji Listing. .
szuma Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Tak edytowałem log bo sprawa tyczy się dysku H:\ . Jeśli jest Ci potrzebny w całości to takiego wkleję. Po wklepaniu pierwszej komendy dostaje komunikat: "Odmowa dostępu - H:\System Volume Information
picasso Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Ten błąd jest spodziewany. Zadałam komendę rekursywnego ściągania atrybutów (przetwarzane wszystkie obiekty na H) i obiekt Przywracania systemu (System Volume Information) stawi opór. Istotne jest czy mimo tego błędu reszta obiektów została przetworzona? . Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez picasso 25.08.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi