FredzioPL Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Od kilku dni mam setki maili, wygląda to tak, że po otworzeniu klienta pocztowego (używam Windows Live mail 2012) otrzymuję dziesiątki jak nie etki maili z inforamcją o błędzie odstarczenia, przykładowy mail w załączniku. Program antywirusowy (AVG) nic nie wykrywa, system to Windows 7. Mam wrażenie że to maile wychodzą z mojego komputera a potem odbieram błędy w kliencie pocztowym. W załączeniu logi z programu OTL. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Extras.Txt mail.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
FredzioPL Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Prosba: Czy moglby ktos looknac na logi? Chce w ostatecznosci przeinstalowac system a problem nadal wystepuje. Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 1. Podaj jeszcze log z GMER. W dostarczonych tu raportach nic nie widać oczywistego, poza faktem że jest tu jakieś proxy zdefiniowane w Internet Explorer: IE - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyEnable" = 1 IE - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyServer" = localhost:21320 Opcje internetowe > Połączenia > Ustawienia sieci LAN > wymaż ustawienia Serwera Proxy i przestaw opcję na Automatycznie wykryj ustawienia. 2. Przeskanuj też system za pomocą Malwarebytes Anti-Malware, bo ten świeżo doinstalowany Spybot to zbyt słaby skaner. Jeżeli MBAM coś znajdzie, przedstaw raport. . Odnośnik do komentarza
FredzioPL Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Poniżej log z GMERa, proxy wywaliłem, natomiast MBAM nic nie znalazł. GMER.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) W GMER nic ciekawego nie widać. Jak rozumiem usunięcie proxy z Internet Explorer nie miało żadnych pozytywnych skutków? Edytowane 21 Lipca 2013 przez picasso 21.07.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi