Savio Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam. Proszę o pomoc w zdiagnozowaniu problemu. Avast raportuje zarażone obiekty w postaci trzxx.tmp, gdzie xx to kolejne numery. Proces to svchost.exe natomiast zarażenie jak w temacie "Win32:Ev-gen [susp]. Zamieszczam logi z OTL i GMER: Bardzo dziękuję z góry za pomoc. System Win XP Prof. SP3, IE8 - zaktualizowane GMER.txtPobieranie informacji ... OTL.TxtPobieranie informacji ... Extras.TxtPobieranie informacji ... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Czy przypadkiem nie mam tu do czynienia z systemem zaraz po świeżej instalacji bądź reinstalacji? Jest bardzo dużo komponentów MS widzialnych jako "odświeżone". I ja w raportach nie notuję infekcji. Przeklej mi dokładnie ze skanu Avast jak te wyniki wyglądają i jakie ścieżki do plików są notowane. . Edytowane 19 Maja 2013 przez picasso 19.05.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi