diox Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Czy po uaktualnieniu sterowników nastąpiła poprawa?
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na razie nic się nie dzieje, ale odłączyłem jeszcze pada.
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na razie nic się nie dzieje Czyli jak na razie wszystko działa poprawnie?
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tak, tylko, że nie mam dźwięku, teraz to zauważyłem.. W BIOS'ie włączony, sterownik Audio 2 razy przeinstalowałem, nie ma żadnych pytajników w menadżerze zadań. Nie wiem o co chodzi.. A gdy kilkam na wykryj problem, jest napisane, że urządzenie wyjściowe jest nie podłączone. Po najechaniu na głośniczek napis, że nie ma sterownika, nie ogarniam... PS: Nie wykrywa głośników, słuchawek, mikrofonu, Mikrofon działa tylko z kamerki internetowej..
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pokaż obrazek z Menadżera urządzeń, z otworzoną gałęzią od dźwięku. Po wgraniu nowych sterowników nie działa dźwięk?
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Było napisane Realtek High Definition Audio, ale ja już się bawię tym 4 godzinę i naprawić nie mogę, przeszukałem 10 pierwszych stron google pod różnymi frazami i nic, a kopii zapasowej ani przywrócić nie mogę ;/ http://www19.speedyshare.com/v3vTy/download/lol.png
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odinstaluj sterowniki od karty dźwiękowej, zrestartuj komputer, zobacz, czy w Menadżerze urządzeń będzie coś od dźwięku, jak nie to spróbuj zainstalować sterowniki z tego linka i zobacz, czy dźwięk będzie działał.
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Robiłem tak, instalowałem te sterowniki, wyłączyłem nawet dźwięk w biosie i też się instalował..
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odinstaluj tamte sterowniki i sprawdź te: KLIK.
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wysłałeś mi link do tego tematu
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wejdź w Start > Panel sterowania > Dźwięk i zrób screen z zakładek Odtwarzanie i Nagrywanie. Nie masz sterowników od płyty głównej na płytce dołączonej do niej?
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zrobię jak będę na pc i nawet nie wiem gdzie jest ta płyta, komputer był brata, a sprzętu w domu tyle, że nawet nie wiem gdzie może to być.. Na tych Twoich cały czas to samo.. :/http://www19.speedyshare.com/VAE7w/download/lool.png
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Daj cały screen, a nie tylko kawałek, na nim widać tylko, że są zainstalowane sterowniki, mnie interesuje coś innego. Włącz np. jakąś muzykę lub film i wtedy zrób screen, tylko nie ścinaj tego okna.
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wiem o co Ci chodzi, nie ma tam tego paska, który pokazuje dźwięk, tj. głośność odtwarzania, jest tylko w mikrofonie z kamerki, która jest teraz wyłączona.
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A jak wciśniesz prawym na Głośniki i wciśniesz Testuj to jest dźwięk? I jakie masz głośniki, stereo czy inny zestaw?
STRAZAKuba Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma dźwięku, ani w słuchawkach ani w głośnikach. Mam wieżę i słuchawki.
diox Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odinstaluj w Menadżerze urządzeń wszystkie rzeczy związane z dźwiękiem, zrestartuj komputer i potwierdzaj wyskakujące okienka z instalacją sterownika i zobacz, czy dźwięk działa.
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W którym momencie przestał działać dźwięk, wtedy dowiemy się czemu dźwięk nie działa.
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przestał działać po zainstalowaniu tych sterowników ze strony gigabyte. Swoją drogą nic mi się nie wyświetlało, a menadżerze zadań po prostu po restarcie PC te sterowniki już były. http://www20.speedyshare.com/uxv4p/download/mz.png
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kiedy uruchamiasz plik z instalatorem to od razu zaczyna się instalacja czy odbywa się rozpakowanie plików do jednego folderu? Szczerze to nie wiem, czemu nie działa dźwięk po zainstalowaniu nowych sterowników.
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jedne sterowniki rozpakowywuje, drugie instaluje od razu, te Twoje rozpakowywało.
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dobra, spróbuj jeszcze tego: odinstaluj obecne sterowniki, upewnij się, że nie ma sterownika od dźwięku, wejdź w Menadźer urządzeń i pokaż screen z niego, powinien być wykrzyknik od dźwięku.
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To może przeinstalować ten dysk C? Chociaż boję się trochę o jakieś błędy, a szkoda stracić 300Gb danych na innych partycjach. #EDITWykrzyknika nie ma, odinstaluje i po prostu znika z Menadżera urządzeń.
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To może przeinstalować ten dysk C? Spokojnie, to ostateczność. szkoda stracić 300Gb danych na innych partycjach Czemu miałbyś stracić te dane? Pokaż na wszelki wypadek screen z Zarządzania dyskami ( Start > Panel sterowania > Narzędzia administracyjne > Zarządzanie komputerem > na lewo Zarządzanie dyskami). Wejdź w Menadżer urządzeń i wciśnij przycisk Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu(ostatnia ikonka na górze) . Potem napisz, czy coś się zmieniło, czy pojawił się wykrzyknik.
Rekomendowane odpowiedzi