STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Screen z menadżera dysków: http://www.speedyshare.com/K9GzW/frololo.png Po skanowaniu nic się nie zmieniło.
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W sprawie reinstalacji systemu: nie widzę problemu, formatujesz tylko partycję C, inne partycje zostają bez zmian. Ale jeszcze powalczmy z tym dźwiękiem. Co do dźwięku: zainstaluj pierwsze sterowniki, do których dałem link, zrób screen z panelu Realteka z podłaczoną wieżą lub słuchawkami z tyłu komputera.
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://www23.speedyshare.com/Qz6MZ/download/fixit.png - Menadżer Urządzeń http://www23.speedyshare.com/DrWGQ/download/r.png - w panelu Realteka
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jeśli masz podłączoną kamerkę, to odłącz do testu, w Konfiguracja głośnika zaznacz Stereo, wciśnij niebieską strzałkę i zobacz, czy jest dźwiek. Pokaż również screeny z zakładek które masz w głównej zakładce Głośniki.
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Z kamerką czy bez jest tak samo. Tak jak Ty teraz mówisz też robiłem, nie działa i teraz sprawdziłem, nadal to samo.. Nie rozumiem drugiego wiersza..
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W drugim screenie który dałeś masz główną zakładkę Głośniki, niżej masz zakładki Konfiguracja głośnika, Efekt dźwiękowy itd. Daj z nich screeny. Kiedy włączasz muzykę, kiedy wciskasz na głośniczek w prawym dolnym rogu to nie podnosi się zielony pasek do góry?
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://speedy.sh/ceBbs/ss.png Muzyki w Winampie puszczać nie mogę (mogłem), info: Nieprawidłowy sterownik DirectSound (...). Kod błędu:80070005. Tak samo nie mogę w WMP.
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nieprawidłowy sterownik DirectSound (...). Kod błędu:80070005. Tak było od początku? Znaczy od zainstalowania sterowników? Wejdź w Start > w wyszukiwarce wpisz services.msc, usługa Windows Audio jaki ma stan i typ uruchomienia?
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 "Uruchomiono" i "Automatyczny".
diox Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mam jeszcze jeden pomysł: odinstaluj sterowniki, zaktualizuj DirectX, zainstaluj sterowniki od dźwięku i zobacz, czy dźwięk działa. Sory że tak miotam z tymi sterownikami, ale próbuję pomóc.
STRAZAKuba Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zrobiłem reinstal, tylko teraz powiedź mi, czy te wszystkie programy "wrócą do życia" same, czy mam im jakoś pomóc? Chodzi mi o to, że w Panelu sterownia (programy) nic nie ma.
diox Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Sformatowałeś tylko dysk C ? Reinstalacja systemu= nowy rejestr, w panelu sterowania nie będzie tych programów. O jakie programy ci chodzi? Jeśli o te z dysku C, ich już nie ma. Jeśli chodzi o te z innych dysków, one są, tylko musisz je uruchamiać z folderów, w których się znajdują. Od razu napiszę jak powinna przebiegać instalacja sterowników i innych rzeczy: Sterowniki od chipsetu > Reszta sterowników > Antywirus > Inne programy. Powiedz od razu, czy działa dźwięk.
STRAZAKuba Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Rozumiem, nie jestem takim debilem, żeby nie wiedzieć, że pliki z dysku C usunąłem całkowicie Z tymi programami też problemu nie będzie, bo i tak z pulpitu nie korzystam, ważne, żeby działało Dźwięk działa, aż miło
diox Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o programy: wszystkie gry, które mam po przeinstalowaniu systemu działają bez wpisów w rejestrze. Masz jeszcze jakieś pytania?
STRAZAKuba Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To dobrze z tymi grami, bo część na płytach (ale chyba tylko z 100Gb - oryginały), a drugie 100Gb musiałbym ściągać. (BF3 34Gb ;x) Jako ciekawostka: Sterownik Audio od Realteka (ten który nie działał) - działa. Pytań nie mam, dzięki wielkie Ale temat niech zostanie, może jeszcze te BSoD'y będą, chociaż wątpię.
diox Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To dobrze z tymi grami, bo część na płytach (ale chyba tylko z 100Gb - oryginały), a drugie 100Gb musiałbym ściągać. (BF3 34Gb ;x) Nie jestem pewny, czy wszystkie gry będą tak działać, mogą nie działać, nie mam BF3, więc nie powiem.
STRAZAKuba Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 http://www.speedyshare.com/q8Ee2/Minidump.rar BSOD, pad był podłączony, chyba gdy jest pad podłączony to są te pady...
diox Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To odłącz pada i popracuj na komputerze bez niego i sprawdź, czy nie będzie ekranu śmierci.
bulamen7 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 problem z zintergrowana karta realtek prawdopodobnie. wylacz karte dzwiekowa i zobacz ,czy problem pojawi sie ponownie. Mialem taki sam problem w cod 4 i bf3. Wina lezala po stronie karty dzwiekowej
Rekomendowane odpowiedzi