trapas Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Mam pytanie mógłby mi ktoś pomóc w usunięciu wirusów z kwarantanny bo mam ich ponad 200 a jestem zielony w tych sprawach typu combofix itd.
Landuss Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 O jakiej kwarantannie mowa? Wyjaśnij o co ci chodzi bo jak na razie to nic nie wiadomo.
trapas Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 chcę usunąc te wirusy bo mam problem z dyskiem E że nie mogę nic na niego przenieść nic usunąc itd a admina na kompie mam szukałem i nie ma żadnego polskiego Forum o tym.
picasso Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Od ComboFix z daleka: KLIK. Proszę zacząć od zasad działu: KLIK. Czyli podstawowe obowiązkowe raporty (Broń Boże ComboFix) oraz dokładny opis problemu, bo to jest bardzo cienki opis i nie wiadomo ani jaki masz system, ani co to za dysk, ani jaki błąd widzisz: mam problem z dyskiem E że nie mogę nic na niego przenieść nic usunąc itd a admina na kompie mam A co do "kwarantanny" (nie podałeś z jakiego programu): to kwarantanna, czyli miejsce odizolowane, nie ma żadnego wpływu na pracujący system. Można ją sobie opóźnić z poziomu opcji programu i tyle. .
trapas Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Kwarantanna jest z programu Eset
picasso Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Nadal nie podałeś żadnych raportów (nie ma logów z OTL i GMER), ani dokładnego opisu problemu (nic nie wiadomo o co Ci chodzi z dyskiem i co Ci się pokazuje). Kierowałam wyraźnie do zasad działu, gdzie jest powiedziane co należy tu pokazać. Co do kwarantanny: jak mówiłam, nie ma ona żadnego wpływu na system (jej zawartość jest zablokowana). Nie podałeś co w niej właściwie jest i kiedy było usuwane. Podaj listę tekstową. . Edytowane 17 Maja 2013 przez picasso 17.05.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi