bartexx Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam serdecznie. O to mój problem: Gdy wchodzę na youtube w celu wiadomo - oglądania różnych filmików, pojawia mi się czarny ekran i czas 0;00, nie można przewinąć, po kilku odświeżeniach także nie działa. Odinstalowywałem flesha, instalowałem od początku po kilka razy, ale mimo to nie pomogło. Usuwałem także rejestr, skanowałem kompa w celu sprawdzenia czy nie mam jakiś wirusów, ale wszystko czysto. Liczę na pomoc Extras.Txt OTL.Txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Próbowałeś jednej przeglądarki internetowej czy kilku. Jeśli tylko jedną to którą? Odnośnik do komentarza
bartexx Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Probówałem kilku. Jest taki manewr, że czasami iflm się niespodziewanie włącza, ale jak już chcę obejrzeć inny to jest to samo. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Na początek odinstaluj adware: 1. Przez Panel sterowania odinstaluj adware AVG Security Toolbar, BrotherSoft Extreme3 Toolbar, Search Protect by conduit. 2. Google Chrome: wejdź do ustawień i w Rozszerzeniach odinstaluj AVG Security Toolbar, BrotherSoft Extreme3. 3. Firefox: wyczyść za pomocą menu Pomoc > Informacje dla pomocy technicznej > Zresetuj program Firefox. Reset nie narusza zakładek i haseł. 4. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\Users\Bartek\AppData\Local\Temp*.html C:\Users\Bartek\AppData\Roaming\OpenCandy C:\END :Reg [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}] [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{D3320528-D9BB-47F3-97BA-F98BC1CD1CDF}] :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart systemu. 5. Uruchom AdwCleaner i zastosuj Usuń. Na dysku C powstanie log z usuwania. 6. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras) + Autoruns (format zapisu: TXT). Dołącz log utworzony przez AdwCleaner. . Edytowane 17 Maja 2013 przez picasso 17.05.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi