juras83 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam Mam problem z tym wirusem niemoge wejśc nawet przez tryb awaryjny bo odrazu mi sie on wyświetla bardzo prosze o wskazówki. Dzięki Odnośnik do komentarza
kostykiewicz Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Sciagnij OTLPE. Postepuj wg. wskazówek. A potem umiesc loga. Odnośnik do komentarza
juras83 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam Jakoś udało mi się otwożyć dziada w trybie awaryjnym a o to skan OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
juras83 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam Wiem że macie pełne ręce roboty ale prosił bym o odpisanie. Dzięki i przepraszam za pospieszanie. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to: :FilesC:\Documents and Settings\Rodzina\wgsdgsdgdsgsd.dll C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\dsgsdgdsgdsgw.pad C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\dsgsdgdsgdsgw.js C:\Documents and Settings\Rodzina\Menu Start\Programy\Autostart\runctf.lnk C:\Program Files\mozilla firefox\searchplugins\v9.xml :OTL FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "v9" FF - prefs.js..browser.search.order.1: "v9" FF - prefs.js..browser.search.selectedEngine: "v9" FF - prefs.js..browser.startup.homepage: "http://www.v9.com/?utm_source=b&utm_medium=pbr&from=pbr&uid=0596J1FW307361_SAMSUNGSV0813H&ts=1356536235" O4 - HKCU..\Run: [ALLUpdate] "C:\Program Files\ALLPlayer\ALLUpdate.exe" "sleep" File not found O4 - HKLM..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k File not found O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found. :Commands [emptytemp] Kliknij w Wykonaj Skrypt. Zatwierdź restart komputera. Zapisz raport, który pokaże się po restarcie. Odinstaluj V9 Homepage Uninstaller. Użyj AdwCleaner Kliknij w nim Usuń. Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner[s1].txt Zrób nowy log z OTL. Edytowane 3 Lutego 2013 przez picasso 03.02.2013 - Temat zamknięty z powodu braku odpowiedzi //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi