moonsi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam. Mam taki problem. Podłączyłem telewizor do komputera... wszystko było dobrze... kliknąłem, by obraz pokazywało mi tylko na telewizorze i zacząłem ustawiać rozdzielczość no i ustawiłem taką której mój nowiutki telewizor nie obsługuje i mam dwa czarne ekrany. Niestety nie mam możliwości podłączyć innych urządzeń. Czy jest jakieś rozwiązanie mojego problemu? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A wiesz jakie materiały należy podać żeby problem został rozpatrzony? Czytałeś wątki przyklejone w dziale Hardware? Co my wiemy o Twoim kompie i telewizorku? Nic nie wiemy. . Czy jest jakieś rozwiązanie mojego problemu? Możesz wejść w tryb awaryjny? Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wybaczcie:P Laptop Hp500 Telewizor Toshiba 22SL738 Myślałem, że nie koniecznie potrzeba podawać takie info, ponieważ telewizor już wyświetlał wszystko tylko chciałem rozdzelczość dostosować i zamiast kliknąć pokaż lustrzane odbicie to kliknąłem pokaż zawartość tylko na Tv.Jak odłączam kabel pojawia się normalnie obraz na monitorze komputera. Z tym trybem awaryjnym chodzi o to by go uruchomić przy włączeniu systemu? Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 przepraszam hp550 Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak odłączam kabel pojawia się normalnie obraz na monitorze komputera. W takiej sytuacji - PPM na ekranie wejdź we właściwości grafiki i odkręcaj problem. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) .Jak odłączam kabel pojawia się normalnie obraz na monitorze komputera. W jakiej rozdzielczości pracuje lapek? tylko chciałem rozdzelczość dostosować i zamiast kliknąć pokaż lustrzane odbicie to kliknąłem pokaż zawartość tylko na Tv. Rozdzielczoś dla telewizora Toshiba 22SL738 jest następująca Rozdzielczość 1366 x 768 i nie można ustawić większej http://pl.consumer.t...lSpecifications sorki Wiesiu, nie zauważyłem twojego posta Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Właśnie jak wyciągam kabel znika też opcja ustawień drugiego monitora, ponieważ został on odłączony. Naprawdę zwracam się o pomoc w ostateczności. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jaki masz system na lapku? Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Vista business Właśnie próbuję przywracania systemu.. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Właśnie próbuję przywracania systemu.. Po co wystarczyła edycja rejestru. Ech niecierpliwy z ciebie gość Odnośnik do komentarza
moonsi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wybaczcie, że zawracałem głowę. Udało się wszystko działa ładnie pięknie. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 W zasadzie nie używam lapka. Przypomniałem sobie, że jest klawisz funkcyjny opisany jako dwa ekrany + Fn. Powinno pomóc kilkakrotne wciśnięcie dwóch klawiszy co będzie skutkowało kolejnymi zmianami sterowania wyjściem. To tak na przyszłość. Możesz tego popróbować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi