Skocz do zawartości

moonsi

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    80
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O moonsi

  • Tytuł
    Użytkownik

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. O rety dziękuję :) Postaram się jutro przesłać parę zł na dobrą kawę :)
  2. kprm-20210622010232.txt
  3. Dalej nic nie ma w chrome. Fixlog.txt FRST.txt
  4. Ja nie instaluje tego typu dodatków (nie ma nic) Są do wyboru w ''sklepie'', ale każdą mogę tylko dodać, ale opcji usuń nie ma. Logi w załączniku. Addition.txt FRST.txt Fixlog.txt
  5. Teraz chyba jest ok. FRST.txt
  6. Mam nadzieję, że mi się to udało.
  7. Nie dało rady przejść w tryb awaryjny. Znów wystąpił błąd 0xc0000218 (urządzenie napotkało problem...).
  8. Tak uruchomił się odzysk systemu. Córka mnie rozproszyła i zapomniałem o tym wspomnieć.
  9. Dziękuję za szybką odpowiedź. Celowo nie mieszałem w pliku hosts. Adblockeraa nie znalazłem, synchronizacja chyba nie była włączona. Reszta zrobiona. Addition.txt FRST.txt Fixlog.txt Shortcut.txt
  10. Witam :) Proszę o pomoc w oczyszczeniu systemu z wirusów. Windows defender wykrył między innymi agent tesla. W załączniku przesyłam logi Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt
  11. Ciekawe jest to, że właśnie przed Twoją radą odinstalowałem spotify i skype, które i tak nie były w autostarcie, a i tak rozruch spadł do 24 sek. Po twojej radzie do 21 :) Więc chyba wątek do zamknięcia. EDIT. Teraz sobie radośnie skacze. Raz 42sek, raz 27, raz 26 . Da się to jakoś usystematyzować?
  12. Witam :) Ostatnio wymieniłem sobie płytę główną z asrock b75 pro3 na MSI b450 tomahawk max II, Procesor i5 3550 na ryzen 5 3600 i ram 16gb ddr3 na 16gb ddr4. Reszta wspólna 3 dyski ssd plus jeden hdd grafika Msi 1060 gaming x 6gb. System według glary utilites wstaje w 54 sekundy, a wcześniej wstawał w 29 sekund. Nawet programów nie mam wszystkich co wcześniej. Co może być przyczyną tak wolnego rozruchu? Dodam, że czekam na oryginalny plik instalacyjny vegas 15, w tym czasie zainstalowałem chyba pirata :/ Załączam logi z FRST Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt
  13. Kupiłem niedawno kartę msi geforce 1060 6gb gamingx. Ma współpracować z vegasem 15. Ale dzieją się jakieś rzeczy niestworzone. Dodam, że zintegrowana karta pracowała bez zarzutu z vegasem 13. Ale to co się dzieje teraz to jakaś kpina. Nawet jak vegas nie jest włączony to ekran potrafi się zrobić czarny i wrócić do pracy. W załączniku przesyłam printscreen z błędu. Dodatkowo w podglądzie filmu w vegasie ekran staje sie czerwony, muszę wtedy zrobić restart vegasa. Nowe sterowniki ze strony nvidi instalowałem, ale może coś robię źle. Ważną informacją może być, że w windows update mam niepowodzeni
  14. Problem częściowo rozwiązany Pomocny okazał się revo uninstaler. Udało mi się dobrnąć do końca instalacji. Program uruchamia się normalnie. Tylko ciekawe jest to, że nie mogę poprzez dwuklik uruchomić projektu zapisanego, a poprzez opcję otwórz w vegasie otwiera się normalnie.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...