007marc Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam AVG Anti-Virus znajduje w/w wirus w procesie services.exe ,nie umie sobie z nim poradzić i "proponuje" ręczne usunięcie . Malwarebytes Anti-Malware i Spybot nic nie znajdują . Z góry dziękuję za pomoc . OTL.TxtPobieranie informacji ... Extras.TxtPobieranie informacji ... Odnośnik do komentarza
007marc Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udało mi się usunąć za pomocą tego artykułu - http://www.im-infect...4patched-a.html Ale prosiłbym o sprawdzenie czy nie zostały jakieś "śmieci" do usunięcia . Dołączam nowe logi (Extras.txt tym razem mi tym razem nie utworzyło) : OTL.TxtPobieranie informacji ... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Infekcja nie jest usunięta do końca (są na dysku określone obiekty). Poza tym potrzebne dodatkowe skany, które mają udowodnić, że plik services.exe jest wyleczony, oraz pokazać zakres szkód w usługach: 1. Uruchom SystemLook x64 i w oknie wklej: :filefind services.exe Kllik w Look. 2. Zrób log z Farbar Service Scanner. Cytat Dołączam nowe logi (Extras.txt tym razem mi tym razem nie utworzyło) : Wyjaśnia to konfiguracja OTL opisana na forum... Ale drugi raz Extras nie jest w tym przypadku potrzebny. . Edytowane 1 Lutego 2013 przez picasso 1.02.2013 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi