Boru Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Podczas instalacji programu COMODO poinformowal mnie o zagrożeniu więc przerwałem instalacje i zrobiłem skan OTL, logi: OTL.TxtPobieranie informacji ... Extras.TxtPobieranie informacji ... fałszywy alarm ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Czy na tym komunikacie były jakieś bardziej szczegółowe dane? W logach nie notuję żadnych oznak infekcji. Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 tzn to narzędzie geekbody mnie poinformowało,a teraz znalazłem to : Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pokazane wyniki nie są niczym szczególnym, to w folderze tymczasowym jakiś plik powiązany z instalacją adware (charakterystyczna nazwa "BunndleOffer..."). Nic czym należy się przejmować. Na wszelki wypadek wyczyść ogólnie lokalizacje tymczasowe za pomocą TFC - Temp Cleaner. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi