szanti Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam, przeczytalem bardzo duzo postow ale dalej nie wiem co zrobic zeby usunac tego wirusa,zastapic picasso napisał: 1. Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku Uruchom jako Administrator i wklej komendę: sfc /scanfile=C:\Windows\SysWOW64\ws2_32.dll Gdy się ukończy, zresetuj system. probowalem robic to ,z wejsciem do napraw komputer ale no nie wiem caly czas mam ten sam blad prosze pomoc co moge zrobic , nie wiem juz totalnie co robic;/
picasso Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 No tak, ale o jakim systemie tu mowa, Windows 32-bit czy 64-bit? probowalem robic to ,z wejsciem do napraw komputer Powyższa komenda jest przeznaczona do uruchomienia spod działającego Windows a nie z poziomu środowiska zewnętrznego WinRE (czyli F8 > Napraw komputer). W środowisku zewnętrznym ta komenda wygląda inaczej. .
picasso Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Powyższa komenda aplikuje się dla systemów 64-bit. Skoro Twój system jest 32-bitowy, to zarażonym plikiem jest inny. Czyli: 1. Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku Uruchom jako Administrator > wklej komendę: sfc /scanfile=C:\Windows\system32\ws2_32.dll Zresetuj system. 2. Przedstaw raporty z OTL. . Edytowane 17 Października 2012 przez picasso 17.10.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Rekomendowane odpowiedzi