Skocz do zawartości

Skróty na dysku zewnętrznym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli problem rozwiązany możesz przejść do finalizacji:

1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL.

2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK

3. System jest nieaktualny (brak SP). Zainstaluj więc obowiązkowo Service Pack 1 i zaktualizuj do najnowszych wersji wymienione programy:

Starter Edition  (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstation

"{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216030FF}" = Java 6 Update 30

"{AC76BA86-7AD7-1045-7B44-A94000000001}" = Adobe Reader 9.4.0 - Polish

"Mozilla Firefox 11.0 (x86 pl)" = Mozilla Firefox 11.0 (x86 pl)

"Opera 11.10.2092" = Opera 11.10

Szczegóły aktualizacyjne: KLIK

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Na tych dyskach rozwiązany,..... ALE ja, jak o ja przypomniałam sobie o telefonie, który też kiedyś nieświadomie podłączyłam to tego nieszczęsnego komputera, a potem się dziwnie zachowywał, poginęły zdjęcia, powielił się fabrycznie instalowany filmik, i przeglądarka nie działała, podpiełam go teraz - oczywiście SKRóTY :( w tym wypadku też czeka mnie ta sama procedura? Niestety nie miałam wystarczającej liczby wejść USB, żeby to potraktować przy jednym podejściu... i teraz tak od początku? a czyszczenie systemu na koniec?

Nie chciałabym go formatować bo to powoduje więcej utrudnień niż te skróty. Czy może odpuścić i niech sobie będzie jak jest (nie zaszkodzi mu to bardziej?)

Aktualizacje zrobię jak wstanę, Dobranoc ;) dziękuję za pomoc i cierpliwość

Opublikowano
ALE ja, jak o ja przypomniałam sobie o telefonie, który też kiedyś nieświadomie podłączyłam to tego nieszczęsnego komputera, a potem się dziwnie zachowywał, poginęły zdjęcia, powielił się fabrycznie instalowany filmik, i przeglądarka nie działała, podpiełam go teraz - oczywiście SKRóTY :( w tym wypadku też czeka mnie ta sama procedura? Niestety nie miałam wystarczającej liczby wejść USB, żeby to potraktować przy jednym podejściu... i teraz tak od początku?

Tak należy podpiąć telefon zobaczyć pod jaką literą jest widzialny i wykonać podobnie. Możesz robić to tak jak ja przez fix.bat

a czyszczenie systemu na koniec?

Tu nie ma co czyścić. To nie jest infekcja na systemie tylko na dyskach przenośnych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...