Skocz do zawartości

Wideo USB

sotiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parę tygodni temu miałem problem z urządzeniami USB, a dokładniej pendrivy (temat: https://www.fixitpc.pl/topic/6554-usb-device/ ) Jakimś sposobem udało się naprawić ale mam kamerkę Microsoft LifeCam VX-800 do której sterowników nie ma. Sprzęt jako sam w sobie jest zainstalowany dobrze, audio też ok tylko, że nie ma wideo. Jest błąd kodu 28.

Ponadto gdy próbuję zrobić w Menadżerze Aktualizacje sterowników karty graficzne (Intel® 82915G/GV/910GL Express Chipset), nie może odnaleźć plików (chociaż nie wiem czy to ma związek z tym, że nie działa kamera)

iegdmini.sys, iegddis.dll, iegd3dg3.dll, analog.sys, sdvo.sys, lvds.sys, tv.sys, iegdckey.vp, iegdmsys.vp, sdvo.vp, hdmi.vp, analog.vp, lvds.vp, tv.vp, iegdcagt.cpa, iegdcagt.vp

post-1658-0-51593100-1326821986_thumb.jpg

post-1658-0-75384300-1326824477_thumb.jpg

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

ii..niestety bez efektu, wciąż ten sam problem :(

ok. jakoś naprawiłem. podłączyłem stary dysk na którym mam tego samego win. skopiowałem parę folderów i działa :D

Opublikowano

Chciałem cały folder WINDOWS ale za dużo zabawy z tym było więc wziąłem pod uwagę tylko 3. INF, DRIVER, SYSTEM 32 i kopiowałem co było możliwe. Na razie odpukać system nie ma żadnych problemów,a kamera działa. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...