OneManArmy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dobrze, a więc jutro pójdę naprawić/wymienić chłodzenie w grafice i zapytać się o nowy zasilacz, dzisiaj komputer ani razu się nie wyłączył po moim grzebaniu w biosie. Co zrobić z tym 'misz-maszem' w ustawieniach? Zostawić to tak jak jest i się nie ruszać czy coś pozmieniać? Pozdrawiam.
Anonim3 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Co zrobić z tym 'misz-maszem' w ustawieniach? niewiele da się w tym biosie zmienić, zostaw jak jest.
OneManArmy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ok. Zasilacz zaczął dzisiaj dziwnie hałasować, obawiam się, że jest z nim coraz gorzej, czym prędzej muszę go wymienić. Z kartą już załatwiłem. Wczoraj komputer nie wyłączył się ani razu, zostawiłem go również specjalnie na noc z włączoną grą i sprawował się świetnie, wymienię zasilacz i wszystko będzie grać, mam taką nadzieję.
OneManArmy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jutro idę wymieniać zasilacz i naoliwić te ośki w chłodzeniu grafiki. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, a co do użytkownika marekW - od dzisiaj postrzegam CIę jako profesjonalistę, rozwiązałeś tą sprawę do końca Jeszcze raz wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Temat można zamknąć. [EDIT] Oj! nie zauważyłem że ostatniego posta... napisałem ja Proszę o wybaczenie(wali allachy)!
Rekomendowane odpowiedzi