Mysza Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam, drobnostka - jak można się pozbyć KOMUNIKATU przy otwieraniu EXCEL odnoszącego się do pliku z odinstalowanego programu ? Po zaakceptowaniu OK Excel otwiera się normalnie. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Może sprawdź... Opcje programu Excel > Dodatki. Jeśli będzie tam na liście to najprawdopodobniej da się usunąć z... Opcje programu Excel > Centrum zaufania > Ustawienia centrum zaufania... > Zaufane lokalizacje (lub Zaufani wydawcy). Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Może sprawdź... Opcje programu Excel > Dodatki. Jeśli będzie tam na liście to najprawdopodobniej da się usunąć z... Opcje programu Excel > Centrum zaufania > Ustawienia centrum zaufania... > Zaufane lokalizacje (lub Zaufani wydawcy). Plik na liście dodatków był, przy czym w zaufanych lokalizacjach tego nie było, natomiast była jedna pozycja w zaufanych wydawcach , tylko nie mogłam dopasować wydawcy certyfikatu - zaryzykowałam i usunęłam ten certyfikat (nie wiem czy słusznie), ale nie pomogło Problem rozwiązało wejście w DODATKI > ZARZĄDZAJ i zdjęcie ptaszka na liście dostępnych dodatków. Dzięki za nakierowanie i wskazówki i temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ten certyfikat to od Daemon Tools'a, zdaje się. W sumie to niepotrzebnie usuwałaś, ale myślę że nie będzie żadnych interakcji z tym programem. W sumie niepotrzebnie o tych zaufanych wydawcach wspominałem. Nie używam żadnych dodatków, nie skojarzyłem jak inaczej można je odptaszkować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi