Daroks Opublikowano wczoraj o 09:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:30 Witam, proszę o sprawdzenie logów Kaspersky nie tak dawno wykrył mi jakiś plik czy nie wiem co to było "Infatica P2B Network" FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
iJuliusz Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Witaj @Daroks W logach widać użycie optymalizatorów Windowsa. Czy zauważyłeś dłuższe uruchamianie się komputera? Wykonaj skanowanie MBAM Pobierz MalwareBytes MBAM 5 Zamknij wszystkie aktywne programy i przeglądarki. Uruchom plik instalacyjny Wybierz Zastosowania domowe Pomiń instalację Browser Guard, na tym etapie nie jest potrzebny Po zakończonej instalacji Otwórz MBAM Pomiń Pierwsze kroki Wybierz Ustawienia z lewej strony Ogólne - wyłącz opcję Uruchom program Malwarebytes w tle ... Przejdź do Skanowanie i wykrycia Włącz Skanuj w poszukiwaniu Rootkitów Wróć do Głównego Menu Rozpocznij skanowanie, po przeskanowaniu oczyść to co znajdzie, wklej plik wynikowy. Wykonaj następnie ponowne skanowanie FRST i wstaw logi razem z wynikiem MBAM Pozdrawiam serdecznie Juliusz Odnośnik do komentarza
Daroks Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Skanowałem przed Logami FRST i nie było nic za pomocą MalwareBytes. Zgadza się używałem do optymalizacji Windowsa programów. Odnośnik do komentarza
Daroks Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Spowolnienia nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza
iJuliusz Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu W Twoim przypadku nie ma potrzeby tworzenia pliku naprawczego. Infantica to Adware, bardziej przeszkadza niż szkodzi. Czy masz jakieś pytania? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi