nivezNo Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Witam odkąd zaktualizowałem sterowniki bluetooth mam opóźnienia. Dźwięk działa z opóźnieniem. Gdy kliknę na coś to dźwięk pojawia się po chwili. Nie mogę uruchomić rozwiązywania problemów bo mnie przekierowuje do sklepu żebym pobrał jakąś aplikację do pomocy. Proszę o pomoc nie wiem co mam robić. Mój laptop Lenovo y510p. System Windows 11 Pro Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ok, zaktualizowałeś sterowniki do Bluetooth tylko? łączysz sie ze słuchawkami prze Bluetooth i tam masz opóźnienia? Jaką aplikacje do pomocy Ci w sklepie proponują? Screen zrób lub nazwę podaj. Możesz zrobić na próbę taki trik, wejdź w "Menadżer urządzeń", odnajdź sterownik Bluettooth, odinstaluj go i pozwól systemowi na nowo zainstalować, zobacz co to dało. No i jeszcze pytanie, jak aktualizowałeś sterownik? przez aplikacje jakąś czy pobrałeś ze strony producenta? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi