PijanySmerf Opublikowano wczoraj o 13:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:46 Dysk C własciciel Trusted Instaler czy tak powinno byc?? Teraz chce zmienic nazwe pliku exe na C wyskakuje brak uprawnien od trusted instaler jak to ogarnac?? W ogole mam tam jakiegos uzytkownika ciag znakow i cyfr ktory ma dostep specjalny co to?? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Mistrz nadać dla dysku uprawnienia na swoje konto użytkownika lub dla administratorów. Nie wiem czemu masz to zmienione, może przełożyłeś dysk z innego komputera, lub zainstalowałeś system na innym dysku i teraz z jego poziomu chcesz wejść na dysk C. A konto nieznanego użytkownika usuń, bo to może powodować problemy w przyszłości jak aktualizacja systemu. I jeszcze zobacz: https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/uprawnienia-dostępu-do-dysku-wymiennego-lub-zewnętrznego-z-systemem-plików-ntfs-mogą-zostać-ominięte-767b6ac3-a3a3-a87c-ec7c-c534ef18eb97 Co do nieznanego profilu użytkownika, wejdź w: Ustawienia >> System >> Zaawansowane Ustawienia systemu W oknie "Właściwości systemu" przejdź na zakładkę "Zaawansowane", tam dalej "profile użytkownika" i usuń nieznane konto. Odnośnik do komentarza
PijanySmerf Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Nie zmieniałem dysków mam jeden i ten sam to laptop , instaluje już 3 raz system i zawsze mam tak samo pomożesz z tym?? W ogóle wracam na 24h2 bo 25 to nic tam nie dziala ps.to od początku zostawić tego trusted jako właściciela czy trzeba to zmienić? Co do tych profili mam tam tak i nie mogę usunąć tego domyślne go. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi