gnomiuszka Opublikowano 22 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Witam ponownie. Niedawno zaktualizowałem Windows 11 i zdarzyła się dziwna rzecz, a mianowicie mam teraz słabszy sygnał WI-fi. Przed aktualizacją sygnał był na maksa, a teraz mam na dwie kreski. Czy to typowe w tej wersji? Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu A sterowniki zaktualizowałeś pod nowy system? W tym przypadku dla karty sieciowej WiFi? Nie mniej najlepiej wszystkie uaktualnić. Odnośnik do komentarza
gnomiuszka Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Witam. Sprawa okazała się ciekawa, a mianowicie zaktualizowałem sterownik za pomocą programu Snappy driver installer i było to samo, sygnał wi-fi ograniczony. Odinstalowałem całkowicie urządzenie wraz ze sterownikiem. Po podłączeniu urządzenia pobrał się starszy sterownik z października 2024 i wszystko wróciło do normy. :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi