Peluwin Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Witam Po uruchomieniu systemu uruchamia mi się chrome oraz strona hxxp://sharing-is-caring.info/Próbowałem zeskanować to ccleanerem i nic malvare bytes też nicSzczerze powiedziawszy stało się to po pobieraniu gier z torentów Proszę o pomoc w usunięciu dziadostwa bo nawet nie wiadomo co jeszcze ta strona robi.Dziękuje Addition.txt Shortcut.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Log kasuje. Proszę wykonać pełen zestaw raportów zgodnie z naszymi zasadami. Odnośnik do komentarza
Peluwin Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Podbijam temat Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Nadal niepoprawnie - raporty mają być bez dat, czyli z miejsca, z którego został uruchomiony FRST, a nie z archiwalnego C:\FRST. Brak dat jest istotny, ponieważ potwierdza, że nie ma nowszych raportów. Odnośnik do komentarza
Peluwin Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Znowu podbijam bo problem nie zniknął. Rozumiem też że jest dużo spraw do rozwiązania i moje nie jest pilne aż tak bo tą strone wystarczy zamknąć ale podejrzewam że to coś może próbować wykraść dane itp. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jeśli temat nadal aktualny, zrób proszę nowy zestaw logów i dołącz go pod tym moim postem. Poprzednich logów nie kasuj. Odnośnik do komentarza
Peluwin Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Nowsze Skany FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi