Gummi Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 (edytowane) Mam problem z dyskiem przenośnym podłączam dysk kontrolka się na nim zapala ale komputer go nie wykrywa pozatym wcześniej na nim znikły wszystkie zapisane pliki chociaż miejsce było zajęte. Nie wiem od czego zacząć jakim programem wygenerować logi z dysku przenośnego jak zrobić żeby komputer go wykrył??? Edytowane 26 Lutego 2011 przez picasso Temat nie pasuje do działu Malware. Logi z OTL i inne nie pod takie przypadki nie wykrywania w ogóle dysku przez system. Temat przenoszę. //picasso Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 jaki to dysk i jak go podłączasz? Odnośnik do komentarza
Gummi Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 jaki to dysk i jak go podłączasz? Jest to dysk 90 GB 2,5" Sata w obudowie z wyjściem usb i przez usb go podłączam (nie wiem jakiej firmy) Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 zawsze do tego samego portu USB go podłączasz? a inne rzeczy do USB są widoczne prawidłowo? Odnośnik do komentarza
Gummi Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 zawsze do tego samego portu USB go podłączasz? a inne rzeczy do USB są widoczne prawidłowo? Podłączam do różnych portów i komputerów równierz w tej chwili jak podłączyłem go to w głośnikach słychać było charakterystyczny dżwiek przy podłączaniu dodam jeszcze ze problemy zaczęły się przy zgrywaniu pliku na dysk na początku myślałem że może to być jakiś wirus ponieważ miałem kilka wirusów w tym jeden z pendrive autorun.inf ale teraz nawet nie mogę go przeskanować Inne urządzenia takie jak myszka klawiatura pracują prawidłowo Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ja bym polecił abyś ściągnął jakieś LiveCD linuxa, np ubuntu nagrał na płytkę i odpalił z tej płytki i sprawdzić czy linux zobaczy dysk Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 (edytowane) Spróbuj go podłączyć bez obudowy. Oniryczny - a co pomoże linux skoro po podłączeniu pod inne komputery tak samo go nie widzą? Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez picasso 3.04.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi