Szczesliwy7 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 witam, na zdjęciach mam raport po programie FRST. Czy teraz potrzebny mi jest od Państwa skrypt? Jeśli tak to bardzo proszę i o wskazówki co dalej zrobić, dziękuje Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jeśli chcesz podać raport z FRST to jedynie w wersji tekstowej. Załączasz pliki notatnika do posta. Odnośnik do komentarza
Szczesliwy7 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 dobrze, przepraszam już zamieściłem FRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Uruchomiony z h:\Platform: WIN_7 (X64) Język: Polski (Polska)Tryb startu: RecoveryUWAGA: Nie można załadować gałęzi System. Jest tu problem z załadowaniem gałezi rejestru System. Nic innego na podstawie raportu FRST powiedzieć nie mozna. Są wg mnie dwie opcje, a raczej jedna rozalony rejestr. Jaki jest stan dysku SSD nie wiem, może groszexxxx coś dorzuci. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja już raportowałem temat. To jakaś doczepka do nieswojego tematu. Nie do przyjęcia. Napisałem na privie co ma zrobić, dałem linki z informacjami. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez picasso Temat wydzielony z http://www.fixitpc.pl/topic/29791-błąd-z-windows-boot-manager/ //picasso Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja już raportowałem temat. To jakaś doczepka do nieswojego tematu. Nie do przyjęcia. Nie zauważyłem że pacjent się zmienił. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi