Skyliner Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Już ci odpowiedziałem wcześniej na twoje pytanie. Wrzuć błędy w jakie są zapisane w dzienniku zdarzeń,a następnie wrzuć na jakiś hosting. Przepraszam mój błąd nie zauważyłem, że jest 2 strona. Gdzie ta kategoria aplikacje? Nigdzie tego nie ma. Odnośnik do komentarza
Sylwek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 No tak wszedłem tam, ale nie ma tam nic kategorii aplikacje. Jest coś takiego jak dziennik aplikacji i usług, ale nie wiem czy to to. Nad tym "dziennikiem aplikacji i usług" jest "Dzienniki systemu Windows", rozwiń to i tam masz "Aplikacja" Dalej postępuj według posta nr 9 Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 No dobra rozwinałęm ale nie ma nic z League of Legends jak to szukać? Odnośnik do komentarza
Sylwek Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nad tym "dziennikiem aplikacji i usług" jest "Dzienniki systemu Windows", rozwiń to i tam masz "Aplikacja" Kliknij raz na "Aplikacja" aby wyświetliła się liczba zdarzeń w środkowym oknie u góry a potem po prawej stronie jest opcja "znajdź" kliknij i wpisz np. Legends Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No znalazłem takie coś http://zapodaj.net/187df326b33ef.png.htmlale jak mam to skopiować? Przez ten przycisk kopiuj czy innym sposobem? Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tak zaznacz całe zdarzenie i skopiuj, ale już po zdjęciu można stwierdzić, że jest problem może dotyczyć Directx Błąd który wskazałeś występuje w dzienniku zdarzeń tuż po uruchomieniu Leauge Of Legends ? Na sam początek proponuję zaktualizować Directx https://www.microsoft.com/en-US/Download/confirmation.aspx?id=35 Dodatkowo można wykonać skanowanie sfc /scannow. Żeby to uczynić należy wejść kolejno w start/uruchom wpisujesz i uruchamiasz cmd za pomocą administratora. W konsoli wpisujesz sfc /scannow i czekasz do momentu aż zakończy się skanowanie, a następnie ponownie uruchamiasz komputer. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi