Skyliner Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam. Mam problem z otwieraniem plików, chciałbym sobie pograć w pewną gierkę ale wyskakuje bład i pisze w nim: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urzadzenia, ściezki lub pliku.Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu." Próbowałem wieloma sposobami, szukałem w wyszukiwarce ale żaden nie działał. Mam Windows7 64bit. Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ref. Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Pewnie antywirus ubija. Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie mam antywirusa. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 W jakiej grze występuje ten błąd ? Podstawowe pytanie gra jest oryginalna ? Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 League of Legends, GTA San Andreas, Diablo II, orginałów nie mam ale to raczej nie przez to, bo wczesniej działały. Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ref. Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ref. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 League of Legends, GTA San Andreas, Diablo II, orginałów nie mam ale to raczej nie przez to, bo wczesniej działały. Wejdź kolejno w start/uruchom, a następnie wpisz i uruchom dziennik zdarzeń. W wyświetlonym oknie najedź na kategorię aplikacje i wyszukaj tam blędu związanego z Leauge Of Legends. Skopiuj kod błędu i jeśli jest krótki wrzuć go tutaj na forum. P.S Tak na przyszłość nie pisz posta pod postem bo robi się nie potrzebny zamęt. Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Wejdź kolejno w start/uruchom, a następnie wpisz i uruchom dziennik zdarzeń. W wyświetlonym oknie najedź na kategorię aplikacje i wyszukaj tam blędu związanego z Leauge Of Legends. Skopiuj kod błędu i jeśli jest krótki wrzuć go tutaj na forum. P.S Tak na przyszłość nie pisz posta pod postem bo robi się nie potrzebny zamęt. Ale co mam wpisać do uruchom? Odnośnik do komentarza
PavloFoto Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 dziennik zdarzeń Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nazwa niepoprawna. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nazwa niepoprawna. To wpisz podgląd zdarzeń. Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Równierz niepoprawna nazwa. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Równierz niepoprawna nazwa. To wejdź dokładnie według tej instrukcji:http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/open-event-viewer#1TC=windows-7 Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 To wejdź dokładnie według tej instrukcji:http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/open-event-viewer#1TC=windows-7 No tak wszedłem tam, ale nie ma tam nic kategorii aplikacje. Jest coś takiego jak dziennik aplikacji i usług, ale nie wiem czy to to. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 No tak wszedłem tam, ale nie ma tam nic kategorii aplikacje. Jest coś takiego jak dziennik aplikacji i usług, ale nie wiem czy to to. To jeszcze inaczej wejdź w start/uruchom i wpisz eventvwr.msc /s Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 To jeszcze inaczej wejdź w start/uruchom i wpisz eventvwr.msc /s No i to samo sie wyświetliło jak według instrukcji, którą mi podałeś w linku. Dokładnie takie coś: http://zapodaj.net/875066b42238b.png.html Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ref. Odnośnik do komentarza
Skyliner Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ref. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No i to samo sie wyświetliło jak według instrukcji, którą mi podałeś w linku. Dokładnie takie coś: http://zapodaj.net/875066b42238b.png.html Wejdź tam w kategorie aplikacje i wyszukaj tam błędów związanych z leauge of legends i innymi grami. Błędy które tam będą wrzuć w pliku tekstowym na jakiś hosting i podeśłij tutaj link. Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ref. Już ci odpowiedziałem wcześniej na twoje pytanie. Wrzuć błędy w jakie są zapisane w dzienniku zdarzeń,a następnie wrzuć na jakiś hosting. Odnośnik do komentarza
kronopio Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Już ci odpowiedziałem wcześniej na twoje pytanie. Wrzuć błędy w jakie są zapisane w dzienniku zdarzeń,a następnie wrzuć na jakiś hosting. Pozwole się podlaczyc pod wątek, ponieważ mam te sama sytuacje, ale niestety poza wlaczeniem systemu nie jestem w stanie nic zrobić. Wszystkie programy są nieuruchamialne, wlacznie z CMD. Ogólnie wszystko "zdechlo". Wygląda mi to na wirusa, ale nie mam pewności.Ktoś ma pomyśl co mogę z tym zrobić? Wstępnie próbuje odpalić Linuxa z CD live i ew zastanawia się nad możliwością przeskanowania wszystkiego jakimś antywirusem on-line. Wybaczcie brak polskich znaków, ale pisze z tabletu, ponieważ tylko to mi pozostalo Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pozwole się podlaczyc pod wątek, ponieważ mam te sama sytuacje, ale niestety poza wlaczeniem systemu nie jestem w stanie nic zrobić. Wszystkie programy są nieuruchamialne, wlacznie z CMD. Ogólnie wszystko "zdechlo". Wygląda mi to na wirusa, ale nie mam pewności. Ktoś ma pomyśl co mogę z tym zrobić? Wstępnie próbuje odpalić Linuxa z CD live i ew zastanawia się nad możliwością przeskanowania wszystkiego jakimś antywirusem on-line. Wybaczcie brak polskich znaków, ale pisze z tabletu, ponieważ tylko to mi pozostalo Jeśłi podejrzewasz infekcję to możesz przeskanować system za pomocą OTLPE:http://traxter-online.net/otlpe-tworzenie-logow-na-niestartujacym-systemie/i wrzuć logi do działu pomocy doraźniej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi