sumzor Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Operacja "sfc /scannow" odnalazła, w systemie uszkodzone pliki ale nie może ich naprawić.Proszę o pomoc [poradę] jak naprawić uszkodzone pliki.Jakie logi muszę dosłać by otrzymać poradę?Chciałem dołączyć CBS. log ale system nie pozwolił.Udało się natomiast jako sfcdetails.txt Microsoft Windows [Wersja 6.1.7601]Copyright © 2009 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.C:\Windows\system32>sfc /scannowRozpoczynanie skanowania systemu. Ten proces zajmie trochę czasu.Rozpoczynanie fazy weryfikacji w skanowaniu systemu.Weryfikowanie ukończone w 100%.Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows odnalazła uszkodzone pliki, ale niemoże naprawić niektórych z tych plików. Szczegóły znajdują się w plikuCBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. Na przykładC:\Windows\Logs\CBS\CBS.logC:\Windows\system32> sfcdetails.txtPobieranie informacji ... Odnośnik do komentarza
sumzor Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Zanim doczekałem się choć jednej odpowiedzi znalazłem rozwiązanie problemu.Błędy powodowała aktualizacja systemu Windows 7- KB3022345.Po jej odinstalowaniu odpowidź na operację "sfc /scannow" wygląda tak: Microsoft Windows [Wersja 6.1.7601]Copyright © 2009 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.C:\Windows\system32>sfc /scannowRozpoczynanie skanowania systemu. Ten proces zajmie trochę czasu.Rozpoczynanie fazy weryfikacji w skanowaniu systemu.Weryfikowanie ukończone w 100%. Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie znalazła naruszeń integralności.C:\Windows\system32> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi