Skocz do zawartości

Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll

ninjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam win. XP, 32 bit i podczas odpalania gry Assasin Creed III wyskakuje mi błąd "Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll." Pomoże mi ktoś rozwiązać ten problem? Proszę.

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Witam na forum,

jestem niemal pewien, że gra nie ma wsparcia dla XP, ale żeby mieć 100% pewność, poproszę o log Dependency Walkera oraz zrzut pamięci procesu, oba przygotowane zgodnie z opisem: [KLIK]

m.g.

Opublikowano

Zacznij od usunięcia pliku d:\gry\assasin's creed\D3D11.DLL. To nie jest plik dla Twojego systemu, nie ma szans na działanie na XP.

Uruchom ponownie grę i daj znać jaki jest efekt.

m.g.

Opublikowano

Po usunięciu d3d11.dll w folderze assasin's creed wyskakuje mi błąd: "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie odnaleziono d3d11.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem."

Opublikowano

I to niestety kończy analizę - aplikacja wymaga DirectX 11, którego w Windows XP nie ma i nie będzie. Aby zagrać w tę grę, musisz mieć Vistę, lub nowszy system.

m.g.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...