Kuspar Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Cześć podczas uruchamiania pewnego programu jakim jest Bol Studio pisze mi Nie znaleziono punktu wejśćia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll Wczesniej miałem problemy z plikiem ws2_32.dll czy cos takiego Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam, poproszę o log Dependency Walkera oraz zrzut pamięci przygotowane zgodnie z opisem: [KLIK] m.g. Odnośnik do komentarza
Kuspar Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Plik full.dmp się nie utworzył.Nie wiem może ja coś zrobiłem źle,jestem w takich sprawach zielony :/http://speedy.sh/HrRtK/BoL-Studios.rar -To link z programu Despends Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zacznij od zmiany nazwy pliku WS2_32.DLL (znajdującego się w katalogu c:\documents and settings\szostakowscyy\moje dokumenty\bol studio) na WS2_32.old Następnie uruchom program i sprawdź, czy jest ok. m.g. Odnośnik do komentarza
Kuspar Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Serio to było takie łatwe ? Nie wierze... Dziękuje Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Rozumiem, że wszystko działa. Jeśli nie, to napisz, a będziemy szukać dalej. Jeśli ok, to też daj znać, to zamkniemy temat. m.g. Odnośnik do komentarza
Kuspar Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi