Plati Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Witam. Jak znaleźć duplikaty plików wideo? Znam programy, które szukają wg kryteriów nazwy i długości - co w większości wystarcza do usunięcia sporej ilości duplikatów. Natomiast co jeżeli ktoś ma nie tylko duplikaty w postaci nazwy i długości, ale także zawartości plików wideo? Chodzi o to, że mam: 1 - cały teledysk zespołu X - pod nazwą "Zespół X - Największy hit" 2 - fragment tego teledysku, pod inną nazwą, inną jakością, inną długością i w innym folderze. Czy istnieje jakiś program który rozpozna i usunie takie pliki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Np. Easy Hash Tylko nie wiem czy on działa z automata. Albo anti-twin tutaj nie mam pojęcia czy jest dostępny w j.polskim Odnośnik do komentarza
Plati Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 oba programy nie widzą podobnego contentu, tylko dzialaja na zasadzie md5 i nazw. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi