Kromlech Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Przeglądając zarządzanie dyskami zauważyłem obecność 200 MB partycji z wolnymi 67% rozpoznawaną jako systemowa. Space sniffer jej nie widzi, a Paragon Backup and Recovery określa ją jako Local Disk. Na zrzucie partycja G to dysk zewnętrzny WD Proszę o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza
Mudin Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Zdaje się, że to jest partycja o której niedawno wspominała tutaj @picasso. Tworzona podczas instalacji systemu windows 7. Standardowo ma ona 100MB dlatego zdaje mi się, że.. to właśnie ta partycja - ale poczekaj, może ktoś coś mądrzejszego napisze. Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 dlatego zdaje mi się, że.. Coś taki tajemniczy? Napięcie ma rosnąć? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Coś taki tajemniczy? Napięcie ma rosnąć? Niestety napiecie nie urośnie....nie ma żadnej tajemnicy. No moze.....poza tą, ze W7 instalowany na uprzednio sformatowanej partycji pod system, takiej ukrytej nie zrobi. Np. gdybys uzył teraz Gparted i sformatował partycje z systemem a następnie wykonał instalcję siódemki, to tej małej ukrytej nie bedzie. Oczywiście instalka W7, musiała by się odbyć bez formatu instalatora W7. Masło maślane, wiem, ale po co funkcja formatu, skoro mamy już sformatowaną partycje Odnośnik do komentarza
Mudin Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Czyli partycja tworzona przez instalator powoduje stworzenie tej mniejszej partycji, dobrze kombinuje? Czy to ma jakiś związek z wielkością klastra? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Czyli partycja tworzona przez instalator powoduje stworzenie tej mniejszej partycji, dobrze kombinuje? Czy to ma jakiś związek z wielkością klastra? Dobrze kombinujesz. na tej małej partycji znajduja się pliki rozruchowe W7. Takie tam zabezpieczenie od MS. Nie ma to związku z wielkością klastra. Odnośnik do komentarza
Mudin Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 OK ja, więcej pytań nie mam, nie wiem jak autor. Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja też nie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi