Skocz do zawartości

Problem z biblioteką msvcrt.dll

BlayMou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd nero.exe "nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll" gdy chce zainstalować sterowniki do kamerki   "Tracer Falcon Cam"  - 20144. Mało tego w innych grach, także mi się pojawia ten sam problem. Nie wiem co z tym zrobić, jako iż nigdy się tym nie interesowałem, nie mam zielonego pojęcia od czego zacząć. Pomocy!!!

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Niestety to nie jest to, o co mi chodziło. Plik spakowałeś i udostępniłeś ok, pozostaje kwestia przygotowania.

1. W Dependency Walkerze otwórz plik z rozszerzeniem .exe (możesz do otwartego okna DW przeciągnąć skrót do programu) i potem zapisz plik .dwi tak, jak to zrobiłeś poprzednio.

2. Spakuj plik .dmp przygotowany przez procdump, nie samego procdumpa.

Nie śpiesz się, spokojnie wszystko Ci się uda :)

m.g.

Opublikowano

Niestety nie :(

1. Na pulpicie masz plik .nrg, który domyślnie skojarzony masz z Nero. Rozejrzyj się po pulpicie, ewentualnie katalogu "c:\Program Files\Nero" i zobacz, czy nie ma tam skrótu do Nero, lub samego Nero.exe. Jeśli znajdziesz coś takiego, to wrzuć to do otwartego okna Dependency Walkera.

2. Odnośnie procdumpa, to w momencie, w którym pojawia się tytułowy błąd, nie zamykaj go, tylko przełącz się na otwarte czarne okno cmd i tam wpisz polecenie, które podałem w opisie (zamiast zepsuty.exe napisz nero.exe). W katalogu c:\dumps powstanie plik z rozszerzeniem .dmp, który powinieneś spakować i wrzucić na speedy.sh.

m.g.

Opublikowano

Dobra, znalazłem nero.exe i wrzuciłem do DW. Tą kwestie już mam za sobą.

Teraz, jeżeli chodzi o procdumpa, robie folder na dysku dumps, wgrywam tam procdumpa, uruchamiam uszkodzony plik,

nie zamykam go, uruchamiam wiersz poleceń cmd.exe i dalej jakoś mi nie idzie to ;/

Jak próbuję zgrać to do tego folderu dumps.

1.http://speedy.sh/FkC7e/Pulpit.zip

2.http://speedy.sh/JBUNC/Pulpit.rar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...