inez Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam, posiadam laptopa DELL 1710, na systemie Vista. w pewnym momencie podczas korzystanie wyskoczył błąd z załącznika, tj. inicjowanie procesu logowanie interakcyjnego nie powiodoło się. Zobacz dziennik zdarzeń, aby uzyskać szczegółowe infomacje. W żaden sposób nie jestem w stanie nic zrobić, w każdym trybie włączania komputera wyrzuca ten błąd. Ze względu na to, iz nie jest mozliwe wejscie do systemu, nie jestem w stanie podac dokladnych danych na temat laptopa. Z tego, co pamiętam to: Procesor: Intel core 2 duo 2ghz RAM: 2048mb Karta graficzna: NVIDIA GEFORCE (nie pamiętam dokładnego modelu) Napęd: nagrywarka DVD Dysk twardy: 320GB SATA HDD Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Serdecznie dziękuje, Agnieszka Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Czy robiłaś coś istotnego na kompie przed tym faktem (nowe instalacje, nowe elementy sprzętowe itp)? Czy próbowałaś przywracania systemu - ostatnia dobra konfiguracja lub coś podobnego? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Tu podobny przypadek. Cos mi sie wydaje że naprawa systemu Cię czeka KLIK Odnośnik do komentarza
inez Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Tu podobny przypadek. Cos mi sie wydaje że naprawa systemu Cię czeka KLIK Błąd pojawił się przy przelądaniu internetu. Ostatnio nic nie intalowałam, ani programów, ani nowego sprzętu. Czyli w takim razie mam zainstalowac system od nowa? Rozumiem, ze to co mam na dysku przepada, nie da się jakoś do tego wejść? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Czyli w takim razie mam zainstalowac system od nowa? Rozumiem, ze to co mam na dysku przepada, nie da się jakoś do tego wejść? Niekoniecznie. Masz dokonać naprawy systemu. W temacie który podałem jest opis. Gdyby jednak naprawa nie przyniosła rezultatów i koniecznym stałaby sie ponowna instalacja Visty, nalezy pominać opcję formatowania partycji systemowej, (przechodzisz od razu do instalacji) wtedy stara Vista pojawi się w folderze OLDsystem, bedziesz mogła przegrać dane. Po czym mozesz usunąć cały folder Old system Tu jeszcze dokładne instrukcje co i jak KLIK Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi