stam222 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witajcie. Dawno mnie tutaj nie było i cieszę się, że forum się rozrosło i stoi na wysokim poziomie. Kilka dni temu pojawił się u mnie taki dziwny problem. Mam laptopa HP Pavilon dv i do tej pory wszystko bylo ok. Za bardzo przy nim nie grzebałem i nie "tuningowałem". Ponieważ laptop ma już jakieś 2-3 lata to i bateria jest już do niczego, aczkolwiek na pasku obok zegara pokazuje, że zasilany jest z bateri (w moim wypadku podłączony jest cały czas do kabla bo inaczej się nie ujedzie). Programu pocztowego używam bardzo często i jest mi bardzo potrzebny (wygodny). Kiedyś nie włączyłem wi-fi i przestawił się w tryb offline i od tamtego czasu nie działa. Zaptaszkowało się na cacy i nie mogę z tym nic zrobić. To znaczy jest tak, że jak klikne na to jestem połączony z netem (on line) ale w momencie kiedy klikam na "odbierz poczte" (synchronizacja) to od razu przechodzi w tryb offline. Wyswietla się również błąd, że niby to uzytkownik anulował operację z czym się absolutnie nie zgadzam. Powiem Wam, że nie wiem co z tym począć i co robić, zeby poczta znowu działała. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Otwórz Internet Explorer, idź do Narzędzia / Opcje internetowe / Zaawansowane - kliknij na Resetuj. Po tej operacji powinno wszystko wrócić do poprzedniego stanu. Odnośnik do komentarza
stam222 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A jak to będzie w FF? Odnośnik do komentarza
Ukash Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 @Aux ma na myśli resetowanie systemowych ustawień internetowych, a te zresetujesz tylko z poziomu IExporera. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No właśnie o to mi chodziło... Odnośnik do komentarza
stam222 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Bo IE to przeglądarka a ja uzywam FF więc pytam jak to by zrobić w FF. Ale już ok. otworzyłem IE i zrobiłem tak jak sugerowałeś...... ii poczta znowu działa !!!!!!!! Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi