emeryt224 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam. Mam problem chyba z bibliotekami. Przy uruchomieniu jakiejś gry i niektórych programów wyskakuje mi ten błąd Proszę o pomoc. Proszę również o precyzyjne instrukcje co i jak. Pozdrawiam. Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Przy uruchomieniu jakiejś gry i niektórych programów wyskakuje mi ten błąd jakiej panie emeryt? Konkrety proszę. Odnośnik do komentarza
emeryt224 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Steam, Skype, NeroStartSmart, Tune Up Utilites, GG 10, Metiny różne. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Steam, Skype, NeroStartSmart, Tune Up Utilites, GG 10, Metiny różne. Logi z OTL i czy pan żes optymalizował system przy użyciu Tuneup? Odnośnik do komentarza
emeryt224 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Nie optymalizowałem. Zaraz dam logi http://speedy.sh/UR7BV/Skany.rar Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To ja jeszcze poproszę o zrzut pamięci i log DW [KLIK] m.g. Odnośnik do komentarza
emeryt224 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 http://speedy.sh/RTVfU/Logi.rar Jeszcze czasami jak gram to wyskakuje mi Nie znaleziono punktu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll a na górze one_clickStarter.exe nie wiem właśnie co to za aplikacja. Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wygląda na to, że masz nieprawidłową wersję pliku olepro32.dll, znajdującą się tu: c:\WINDOWS\System32\olepro32.dll. Twoja wersja pochodzi z Windows 7, a powinieneś mieć z XP. Zacznij od skasowania tego pliku - system powinien odtworzyć prawidłowy z dllcache, a jeśli to nie pomoże, to znajdź płytkę instalacyjną, a następnie uruchom wiersz poleceń i w nim wpisz: sfc /scannow m.g. Odnośnik do komentarza
emeryt224 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 DZIĘKI!! Jesteś wielki!!! Pomogło! Nie ma już żadnych błędów przy uruchamianiu aplikacji!! Jeszcze raz dziękuję Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi