Skocz do zawartości

XP wyłącza się

qba1970

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

Trochę więcej informacji by się przydało. Czy komp wyłącza się normalnie (w sensie system rozpoczyna wyłączanie) czy po prostu gaśnie po tych 5 sekundach?

No i wypróbuj Tryb awaryjny.

Opublikowano
gaśnie po sekundach, Co m i da tryb awaryjny?

Podaj informację:

jaki masz zasilacz,

jaka płyta głowna

jaki procesor?

i jaka karta graiczna

informacje uzyskasz spisując wszystko z nieaktywnego kompa

Opublikowano (edytowane)
procomp ATX KY-400W

Rzucam się na wzburzone morze i twierdzę żę głowną pzyczyną jest zasilacz,

procka nie odczytam, nie wiem jak zdjąć chłodzenie

To nie jest konieczne, procesor to któryś z rodzinki Athlonów http://pl.msi.com/pr...tml#/?div=Basic

cały problem jest w zasilaczu moim zdaniem.Należy go czym prędzej wymienić. Pytanie jest takie: czy pod choinkę jesteś w stanie wyrwać trochę kasy? Ile

Edytowane przez Belfegor
Opublikowano

Kolego, ja tu hardwarowcem nie jestem, ale wyżej masz wyraźnie napisane że to wina zasilacza (i dobrze ci radzę wymień go w miarę szybko, bo w każdej chwili może odejść razem z resztą sprzętu).

Tak więc: ile kasy możesz (lub właściciel kompa, bo podobno nie Twój) wyrwać na zasiłkę?

Opublikowano

Kolego, ja tu hardwarowcem nie jestem, ale wyżej masz wyraźnie napisane że to wina zasilacza (i dobrze ci radzę wymień go w miarę szybko, bo w każdej chwili może odejść razem z resztą sprzętu).

Tak więc: ile kasy możesz (lub właściciel kompa, bo podobno nie Twój) wyrwać na zasiłkę?

Tak do 3 stówek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...