Lukasz1987 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Więc to będzie tylko nakładanie windowsa xp na stary tak ?? nie pojawi się drugi xp przy uruchomieniu kompa ?? a drugie pytanie. przy ostatnim kroku trzeba zresetować kompa przyciskiem reset który jest przy kompie ?? nie uszkodzi to nowej instalacji ?? Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 nie pojawi się drugi xp przy uruchomieniu kompa ?Nie. nie uszkodzi to nowej instalacji ??Nie, gdyż po prostu nic wtedy nie będzie zapisywane/odczytywane z dysku. Jeden jedyny twardy reset że tak powiem nikogo jeszcze nie zabije. Odnośnik do komentarza
Lukasz1987 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zrobiłem wszystko jak zostało napisano i co?? I nic !! dalej nie ma dźwięku. Zaras tego rupiecia wywalę przez okno. Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A tak właściwie czyściłeś pozostałości po starych sterownikach wg 4. punktu z posta nr 8.? Pytam się, gdyż później nie wspominałeś nic o wynikach tej operacji ani nikt Cię o to nie dopytywał. Na wszelki wypadek zrób update wszystkich sterowników - w szczególności chipsetu, gdyż po nakładce systemu nie wszystko może działać doskonale. Odnośnik do komentarza
Lukasz1987 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Zrobiłem jak zaleciłeś i dalej nic. Obawiam się że karta mi trzasła. Albo będę musiał zrobić format. Edytowane 21 Lutego 2011 przez picasso 21.02.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi