Skocz do zawartości

Kzyho

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O Kzyho

  • Tytuł
    Użytkownik
  • Urodziny 10.06.1982

Informacje

  • Płeć:
    Mężczyzna
  • Skąd:
    Poznań
  1. OK. W tempach wszędzie będzie na 200% pusto, bo jak pisałem na początku, pomijając działania różnych programów, to najzwyczajniej sam, ręcznie standardowo w takich przypadkach wywalam wszystko, co się w jakichkolwiek tempach znajduje. Wychodzi na to, że nieświadomie zatem pewnie wykasowałem sobie również te przeniesione elementy Menu Start. Na przyszłość będę w takim razie ostrożniejszy i najpierw bardziej się przyjrzę zawartości katalogów temp przed usuwaniem, skoro istnieją robale robiące takie psikusy. Dziękuję za poświęcony czas i pomoc. Najważniejsze, że infekcja została usunieta, a
  2. Wynik skanowania SystemLook w załączniku. SystemLook.txt
  3. Witam, mam do ogarnięcia zainfekowany czymś komputer. Po wejściu na jedną ze stron, Avast zaalarmował, że coś atakuje kompa. Niby to zablokował, ale i tak się musiało dostać. Efekt, to brak dostępu do sieci po WiFi (sterowane z poziomu IBM/Lenovo Access Connection, a nie Windowsa), jakby podmieniony proces explorer.exe albo coś w tym rodzaju, bo najpierw wszystko się wgrywało po restarcie jak należy, po czym w pewnym momencie wszystko znikało (jak przy zabiciu procesu explorer.exe właśnie) i ładowało się od nowa, ale juz bez większości ikonek w trayu, z brakiem połączenia sieciowego, otwi
×
×
  • Dodaj nową pozycję...