Skocz do zawartości

starshefa

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    7
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O starshefa

  • Tytuł
    Użytkownik
  • Urodziny 09.06.1985

Informacje

  • Płeć:
    Kobieta
  • Skąd:
    Łódź
  • Hobby:
    Z racji wykształcenia kultura popularna, filmy, książki i języki. Z miłości muzyka

Kontakt

  • Skype
    starshefa1
  1. opisze to w ten sposób : pryk pryk pryk
  2. bez kodeków i oprogramowania do muzy, czyli zaraz po formacie tez tak było. po odłączeniu zasilacza i pracy na samej baterii jest to samo przy innym zasilaczu również czyli oddać do jakiegoś serwisu :/ oj z tym to nie wiem, czy sobie poradze sama
  3. Avast to wersja 4.8, bez avasta też jest to samo AutoRuns.txt
  4. bateria jest pełna, komp i tak jest podłączony do prądu, karty pamięci w kieszonce brak jeśli chodzi o zakurzoną grafikę to nie bardzo wiem, co z tym zrobić a proszę
  5. Hej, mój problem polega na tym, że komputer w czasie uruchomiania wydobywa dziwny dźwięk (ale nie zawsze się tak dzieje), po czym po pokazaniu się pulpitu teoretycznie wszystko jest ok, ale nie mogę kliknąć np. na właściwości, bo menu które powinno sie wyświetlić strasznie miga. i tak jest z każdym menu. Jeśli wcisnę klawisz "windows" to teoretycznie pomaga. SP3 nie mam. Dzieje się tak od mniej więcej 2 tygodni. Do tego nie mogę przeciągnąć żadnej ikonki na pulpicie. Nie pomógł format, zmiana Luna na Klasyczny w Active desktop, ani sztuczka z rejestrem. Może to jakiś sprzętowy problem? Np
×
×
  • Dodaj nową pozycję...