Skocz do zawartości

KaCek13

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    16
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O KaCek13

  • Tytuł
    Użytkownik

Informacje

  • Płeć:
    Mężczyzna
  1. Hej wszystkim dziś przyszła do mnie paczka z adapter 12-5 DVI-I do 2x VGA niby wszystko w porządku (chociaż kabel od strony 12-5 DVI-I wygląda inaczej na obrazku na stronie sklepu) ale po podłączeniu wszystkiego pojawiły się za to problemy na obu monitorach wyświetla mi się ten sam obraz wchodząc w ustawienia nie ma żadnej możliwości by to zmienić. Oba obrazy są też bardzo przyciemnione, ale z tego zdałem sobie z tego sprawę po odłączeniu jednego monitora w tym wypadku rozjaśnianie ekranów w ustawieniach Ninvidi nie dawało pożądanego efektu bo ekrany były ciągle ciemniejsze i różniły się jasnością dużo bardziej niż to było wcześniej. Kolejny problem jest taki (chociaż po naprawie dwóch pierwszych to raczej nie będzie mi już sprawiać problemu) że po odłączeniu monitora ekran się rozdwajał i wszystko wyglądało jakby było w efekcie 3D przed założeniem okularów . Zdjęcia kabla/adaptera załączam w załączniku. Da się ten problem jakoś rozwiązać? Czy krótko mówiąc zj*bałem kupując to?
  2. Problem sam sie rozwiazal
  3. Po wybraniu opcji uruchomienia systemu normalnie (do wyboru jest tez uruchomienie narzedzia do naprawy systemu pod czas uruchamiania), wlacza sie ekran ladowania windows i po 3 minutach wyskakuje bluescreen. Umie ktos pomoc?
  4. KaCek13

    Reset Google chrome

    Proszę ;-; FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt
  5. KaCek13

    Reset Google chrome

    http://justpaste.it/ogsh- FRST (Moge mieć jakieś większe problemy z kompem bo nie mogę też zainstalować prawie żadnych gier ani zaktualizować żadnych programów komunikacyjnych(Skype, ts3) (Też po dodaniu tego raportu zostałem zablokowany na stronie "Justpasteit" ;_: ) http://pasted.co/c09d7712 -GMER
  6. 2 tygodnie temu zaczał się mój problem, polegał o na tym że gdy w klikłem w zakłada znikała jej ikona. Po czym spytałem się o pomoc na innych forum. Jedyna odpowiedz jaką dostałem to było "Musisz odinstalować i zainstalować ponownie". Niestety to nie pomogło wręcz przeszkodziło, przeglądarka nie chciała się z powrotem zainstalować przez prawie tydzień( wyskakiwał taki błąd: http://scr.hu/2l29/yk1t4) Po czym udało mi się zainstalować jakąś inną wersje z nie orginalnej(chyba) instalki. I w tera wszystko się pogorszyło za każdym razem gdy włanczam google chrome muszę logować się od nowa, a ikonki w ogóle się nie ładują: http://scr.hu/2l29/5vwiy Też za każdym razem kiedy wyłąncze google chrome i chce włąnczyć ponownie muszę najpierw wyłanczyć proces w menadżerze zadań. Jakieś pomysły co robić?
  7. ESET'A nawet nie miałem ;_: Przy najmniej nic o tym nie wiem. Ale po usunięciu avasta już tak nie crashuje. Więc jeśli to wszystko to prosił bym o jakiś link do zaufanego anty wirusa (Avast też może być ;_: ale prosił bym o link, żebym miał na kogo zgonić jakby coś znowu się miało stać D: )
  8. Ok, zrobione D: Usunełem oba te programy ;_: Co dalej?
  9. Przed chwilą próbowałem z kopiować plik GMER w trybie awaryjnym, lecz też się kraszował ;O i nie wiem dalej nie wiem z kąd wziać plik shortcut. I cofając się do problemu z kopiowaniem GMER polega on na tym że w trybie awaryjnym nie działa żaden przycisk w tym programie, a jak przejadę jakimś okienkiem po nim to okienka zaczynają się kopiować (Na całym programie pojawia się np. 485742 okienek z chroma)
  10. Cześć mój problem polega na tym że prawie każdy program zawiesza mi się co jakiś czas. Jest to wkurzające pod czas grania w gry typu CS:GO gdy co 20 min muszę restartować kompa(Klawiatura wydaje się że pod czas tego "crasha" też nie działa. Bo nie mogę nic pisać ani skróty typu "ctrl+alt+del" też nie działają. Lecz myszką wciąż mogę ruszać!) Do teraz do dopiero 2 problem w którym wyłancza/muszę wyłaczyć komputer. Wcześniejszy taki błąd polegał na tym że co jakiś czas po wyłączeniu jakiej kolwiek gry komputer dostawał blue screena. (Malwarebytes wogóle nie działa. Po włączeniu od razu wyskakuje komunikat "Program "Malwarebytes....." przestał działać" Addition.txt FRST.txt Extras.Txt OTL.Txt
  11. Jeśli chodzi o program HWInfo to po odpaleniu jako administrator wyskakuje mi "Program HWInfo" przestał działać jak tylko na to klikne, jeśli chodzi o inne programy to nawet nie ma jak na nie kliknać, bo wtedy wygląda to tak jakby na pulpicie tych ikonek nie było (Chodzi mi to o że klikanie w nie nic nie daje) Jeśli to coś zmienia to podczas tego błędu pasek narzędzi robi się trochę bielszy niż normalnie jest. (Po czym też nie działa) EDIT: Chyba że chodziło Ci żeby od początku włączenia komputera włączyć jakiś program/grę w tym trybie. Ale nawet jeśli mi zadziałało to po każdym wyłączeniu gry będzie trzeba restartować grę. I nie wszystkie się da (Np. Gry ze steama)
  12. Gdy próbuje właczyć HWInfo zawiesza się ono na tym: http://scr.hu/2l29/8onxu Edit: Nawet nie mam opcji jak "save report"
×
×
  • Dodaj nową pozycję...