Skocz do zawartości

madmike

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O madmike

  • Tytuł
    Użytkownik
  1. Witam. Może Wy mi pomożecie rozwiązać ten nie-ciekawy problem z Avastem. Od 2009 roku miałem go zainstalowanego na laptopie Intel® Core2 Duo CPU T6400 @2.00GHz 64-bit i ostatnio zaczął mi przysparzać problemy. Pewnego dnia zacząłem aktualizować program z 7 do 8, wyszedłem z pomieszczenia i wróciłem po kilku godzinach i laptop byl wyłączony. (może wyłączyli prąd...) Jak go włączyłem wszystkie osłony były wyłączone i pojawił się komunikat w stylu "uwaga ten system nie jest w pełni chroniony" i ikonka byla przekreślona. Po licznych próbach uruchomienia osłon i restartowania systemu problem pozostawał ten sam, postanowiłem go usunąć za pomocą Panelu Sterowania, bez skutku, potem sciągnąłem aswclear który go usunął, w międzyczasie jak sciągałem nową instalacje Avasta (bez żadnego programu anty-virusowego) złapałem Brontoka którego usunąłem za pomocą Sophos Virus removal tool i resztki ponad 500.000 wygenerowanych ciągów plików o nazwach trz345... za pomocą świerzo zainstalowanego Avasta. I tu się pojawiają schody za każdym razem jak włączam komputer pojawia mi się niebieski ekran jak na załączonym zdjęciu i potem jestem zmuszony do uruchomienia Lunch startup repair i robi się system restore po którym avast jest usuwany i ponowna jego reinstalacja jest nie możliwa, dopiero moge go na nowo zainstalować po uruchomieniu aswclear'a. Załączam raporty LOG i GMER. Jak potraficie to pomóżcie bo chciałbym uniknąć formatowania... OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...