Skocz do zawartości

Nie moge uruchomić usługi Centrum zabezpieczeń systemu Windows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem wyskakuje mi alert nie można uruchomić usługi Centrum zabezpieczeń systemu Windows POMOCY ktos juz mnie pokierował ale chyba zle skrypty byly odpalane wiec nic to nie pomogło WIn 7 64 Pozdrawiam i czekam na fachowa pomoc

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Opublikowano

A gdzie drugi log z OTL - extras.txt? Opcję "Rejestr - skan dodatkowy" musisz mieć ustawioną na "Użyj filtrowania". W następnym poście o tym pamiętaj abyś załączył obydwa logi.

Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst:

:Files
C:\ProgramData\nircmd.exe
C:\Windows\tasks\Hfumw.job
C:\Windows\SysWow64\typelib9.dll
C:\Windows\tasks\{BBAEAEAF-1275-40e2-BD6C-BC8F88BD114A}.job
sc config wscsvc start= delayed-auto /C

:OTL
FF - prefs.js..keyword.URL: "http://search.mywebsearch.com/mywebsearch/GGmain.jhtml?id=ZNxpt731YYPL&ptb=s91D7hdNDU4325G.ZFbDtg&ind=2011051605&ptnrS=ZNxpt731YYPL&si=44106&n=77de3655&psa=&st=kwd&searchfor="
O4 - HKCU..\Run: [fsm]  File not found

:Commands
[emptyflash]
[emptytemp]

Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera.

Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL.

Opublikowano

oki wielkie dzieki wszystko ładnie śmiga Service pack zainstalowany co do Internet explorer to odpuszcze sobie uzywam Firefoxa jeszcze raz wielkie dzieki za profesjonalną pomoc Pozdrawiam

Opublikowano
co do Internet explorer to odpuszcze sobie uzywam Firefoxa

Zaktualizuj też, nie odpuszczaj. Ty możesz z niego nie korzystać ale system mocno korzysta dlatego tak ważna jest ta aktualizacja. IE to coś więcej niż sama przeglądarka. To wazna część systemu.

Temat zamykam jako rozwiązany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...