motionMixxx Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam poszukuje zestawu który sprawdzi się w grach jak i przy słuchaniu muzyki zależny mi na czystości dźwięku oraz pozycjonowaniu w grach Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja używam Xonar ST Asusa oraz słuchawki ATH-AD900 Audio-Technica i jestem bardziej niż zadowolony. Oczywiście jeżeli chodzi o odsłuch, są to typowe słuchawki audio a nie "game" (bez mikrofonu). Nie napisałeś w jaką kwotę uderzasz, zestaw przeze mnie zaproponowany nie jest tani (ok 2000PLN) więc pewnie nie na każdą kieszeń a i nie każdy go doceni. pzdr Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 mam do przeznaczenia 600zł na uniwersalny zestaw rozważam kupno słuchawek AKG GHS1 może ktoś ma takie i mógł by coś o nich napisać Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) http://sklep.rms.pl/index.php?k104,sluchawki-z-mikrofonem Tu masz większy przegląd słuchawek z mikrofonem. Oczywiście pozostaje wybór karty dźwiękowej, czysto muzycznie Xonar DX/XD, jeżeli bardziej w stronę gier można też rozważyć X-FI. Słuchawki najlepiej i najbezpieczniej jest po prostu odsłuchać na preferowanym przez siebie gatunku muzyki, szanujący się sklep sklep powinien umożliwić odtworzenie własnej płyty i odsłuch. Przy tym zakresie cenowym ja bym się skłaniał bardziej w stronę Sennheiser-a. pzdr Edytowane 16 Września 2011 przez picasso 16.09.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi