wawawinskol Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Używałam wiele aplikacji takich jak MalwareByte, Kaspersky etc. ale nic nie pomaga. Po jakimś czasie znów pojawiają się problemy. Trwa to już od około 2 tyg. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Napisz cos więcej o tych problemach, na czym one polegają? Skąd pewność że to trojan? Odnośnik do komentarza
wawawinskol Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Miałam wcześniej (około 2-3 tyg temu) trojana (plik) i ukradli mi 3 konta. Dzisiaj znów coś antywirus wykrył i tak naprawdę to nie wiem co robić. Nawet nie jestem pewna czy to coś w plikach siedzi czy z przeglądarki jakiejś. Próbowałam użyć MalwareByte, Adlice Protect, Hitman Pro i nie tylko. Nie wiem czy już trojan jest na stałe usunięty, ale chciałabym się upewnić, że wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza
Illidan Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Konta mogli Ci ukraść dlatego że były słabo zabezpieczone hasłem i brak weryfikacji dwuetapowej, tu niekoniecznie musiał być jakiś wirus itp. OK, sprawdzimy w takim razie logi... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi