Skocz do zawartości

Proszę o sprawdzenie logów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. J\w

W ubiegłym tygodniu miałem, dziwną sprawę. Z mojego konta Gemini i podobnego e-maila, jak tutaj, znikły chaty. Po ochłonięciu, bo to była praca z tego roku. Analizowałem w środę, z Gemini przybliżoną wartość utraconych danych. I dla przypomnienia wątków. Gemini nie mógł odtworzyć utraconych pomysłów/ chatów. Co mnie zaskoczyło, większość wróciła w czwartek. Nie wiem czy wszystkie. Analizowałem co i jak. Czy czasem Gemini nie robił aktualizacji itp Nakazałem mu badania na poziomie hakera ;) i nic.

Analizowałem to, skanowałem czym się da pc i nic. Jedynie Emsisoft dzisiaj coś wykrył, ale nie wiem gdzie to znaleźć. W innych programach, coś jak by się pojawiało, na sec i w momencie znikało ze spisu.

Nie wiem co z tym robić, a średnio mi się uśmiecha dzielenie się pracą, z podglądaczem... A mam pewne przypuszczenia, kto chciał mi utrzeć nosa ... Za chęć pomocy i altruizm? Wrrrrr ...

Przesyłam Logi, ale wątpię by coś w nich było. Co robić? 

Ps sprawdzałem, czy ktoś nie podpiął pomocniczych e-maili do kont Google, nic. Aktywność na kontach też jest ok. Mam paranoję? Czy co?

Pozdrawiam i z miejsca dziękuję

FRST.txt Addition.txt

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.