GrindujTopy Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Dzień dobry. Proszę o sprawdzenie logów. Generalnie komputer jak na swój wiek i parametry działa całkiem sprawnie po tym gdy trochę usług czy programów wyłączyłem bądź kompletnie usunąłem. Niektóre zadania jednak powodują, że łapie zadyszkę i występują zacięcia/lagi a nawet kompletny freeze się zdarzy ale to na 2-3 sekundy i wraca do żywych. Pasta termo na procesorze wymieniana regularnie co dwa lata, zawsze starannie wyczyszczone i nałożone świeżej także temperatury raczej nie są problemem. Przy grach grzeje się mocno ale to nie urządzenie do gier, do pracy czy internetu wystarcza. Skanowany regularnie przy pomocy Malwarebytes, ESET Online Scanner oraz teraz przed FRST puściłem skan AdwCleaner i wykrył coś w lokalizacji "C:/End/". Dałem kwarantannę, pomyślnie wyrzuciło. Po tym zrobiłem skan FRST według instrukcji. Proszę o sprawdzenie czy nic tu nie siedzi. ClassicShell używam umyślnie, dzięki temu menu start wygląda klasycznie jak w starszych wersjach Windows. Mam też program DefenderUI, którym dostosowuję reguły i inne sprawy w Defenderze. Addition.txt Shortcut.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi